Professionell Feedback - om konsten att förbättra prestation, arbetsklimat, skapa utveckling och nå uppsatta mål.


Sveriges mest sålda bok om feedback. Över 20 000 exemplar tog slut så nu har vi fått in 4 000 exemplar av version 6.

I boken Professionell feedback får du nya infallsvinklar och konkreta tips på hur du kan bli bättre på att både ge, be om och ta emot feedback. Professionell feedback vänder sig till ledare/medarbetare och belyser hur man genom kom- munikationsträning och feedback (återkoppling) på samspelet mellan människor skapar en friskare arbetsplats med bättre stämning och samarbete – och i förlängningen också en mer effektiv, lönsam och framgångsrik verksamhet. Du får även en inblick i hur grupper fungerar.

Omslag Professionell Feedback V5Nu finns den sjätte omarbetade upplagan med många ändringar! (och lite fler sidor med blandat kärnkvaliteter och en 4-stegsmdoell)


Läs intervju med Stefan Gunnarsson i tidningen Affärsresenären 


Läs intervju i tidningen Du & Jobbet om att ge beröm 


Läs intervju i Chefstidningen om feedback och tillit


Läs mer om Stefan Gunnarsson

Läs mer om Feedbackakademin  (läs gärna bloggen där för kunskap och insikter)


Om det är något jag skulle vilja ge alla organisationer och deras medarbetare så är det en ökad förmåga och vilja att be om och ge utvecklande feedback. där finns det en gigantisk utvecklingspotential för att skapa lärande och sammanhang där människor känner sig sedda och betydelsefulla.

Första upplagan av Professionell feedback blev nominerad till Årets Bokstöd av Sveriges Hr-förening och tidningen Personal & Ledarskap. Juryns motivering: “att använda feedback på rätt sätt är en konst, som den här boken lär ut på ett komprimerat och lättsmält vis, utan att bli ytlig.” Under arbetet med femte upplagan har jag haft dessa ord som ledstjärna. Stefan Gunnarson

Nu finns även Professionell Feedback på Engelska!


Till dig som har första, andra, tredje, fjärde eller femte upplagan gäller att du kan skicka in EN gammal feedbackbok med ett frankerat returkuvert (39 kr porto) OCH ett visitkort så får du den nya gratis. Gratis och gratis förresten, jag får ju ditt visitkort:) Se adressen längst ner på sidan.


SStefans teoretiska grund är gestalt, vill läsa mer om det klicka på Gestalt eller Gestalt

Gunnarssons Förlag - Svartviksslingan 73  9tr, 167 38 Bromma  - info@gunnarssonsforlag.se