Hjälp jag är chef!

I boken Hjälp! Jag är chef, är teoretiska kunskaper kopplade till erfarenheter från olika situationer och företag. Tanken är att du som är ledare eller har ambitioner att bli ledare, ska finna inspiration att utveckla ditt ledarskap. Boken beskriver ett antal berättelser från affärslivet som ger möjlighet till eftertanke och reflektion.


För mig är en bra ledare en person som skapar arbetsplatser där människor vill vara, verka och växa. Det är människorna i företaget som skapar produkter och tjänster som företaget lever av. Därför måste ledaren klara att se helheten och ge alla bra förutsättningar att nå mål och att lyckas. Det är då de riktigt bra resultaten kan nås på både kort och lång sikt.


Specialpris 155 kr ink moms + frakt tillkommer. (Ordinarie pris 177 kr ink moms.).Klicka här för att beställa Hjälp! jag är chef.

eller maila beställning till : kontakt@gunnarssonsforlag.se

Kerstin har arbetat i styrelser och som ledare i över 15 år på olika företag och branscher både i Sverige och Norge. Hon har ett genuint intresse för människor och ledarskap. Drivkraften ligger i att uppnå resultat utöver det vanliga genom att skapa goda arbetsplatser. Genom sin kreativitet finner hon nya vägar och lösningar som gagnar både organisationen och dess medarbetare.


Gunnarssons Förlag - Svartviksslingan 73  9tr, 167 38 Bromma  - info@gunnarssonsforlag.se