Allt är förlåtet kom hem!

Next

Denna diktsamling handlar om själva livet. Stefan Gunnarsson har gett ut en diktsamling med dikter där syftet är att väcka eftertanke och ge ett livsperspektiv.


“Eftersom jag har förmånen att i mitt yrke få arbeta tillsammans med andra människor och ynnesten att få vara med och bidra till deras utveckling och växt väcker det mycket känslor i mig. Och många inre processer startas. Mina dikter är ett resultat av detta.


Min tanke är att dikterna ska hjälpa dig att hitta dina egna teman och mönster, upptäcka dina rädslor/ångest eller hitta dina växtpunkter.  Först då har du valfriheten att välja att ändra ditt förhållningssätt och ditt beteende. Eller att välja att fortsätta precis som du redan gör. En del av dikterna kommer kanske att beröra dig mer än andra. Det är fascinerande hur olika vi alla är och hur olika vi reagerar. En dikt som berör en viss person kan lämna en annan helt oberörd. 


Min förhoppning är att dikterna fungerar som en verktygslåda och en guidebok att användas i livet.  Eller som ett nyckelskåp. Nycklar till ditt inre.”

Stefan Gunnarsson

” Du skriver fina dikter, underfundiga, raka, enkla och klarsynta, en njutning att läsa. TACK”


” Tusen tack för din fina diktbok! Jag kom hemsläntrandes i fredags, trött och sliten efter en full vecka, kröp upp i soffan och insöp varje rad varje sida. Det var balsam för själen...”


”Jeg har læst din digtsamling og elsker den”


Specialpris signerad (ange om du inte vill ha signerad)  89 kr ink moms + frakt. (Ordinarie pris 110 kr ink moms.)


Klicka här för att beställa Allt är förlåtet kom hem.

eller maila beställning till: kontakt@gunnarssonsforlag.se


Gunnarssons Förlag - Svartviksslingan 73  9tr, 167 38 Bromma  - info@gunnarssonsforlag.se